Nieuws

Wijnaldum slaat dubbelslag: 'Er is zoveel meer wat ik beter kan doen'

Wijnaldum slaat dubbelslag: 'Er is zoveel meer wat ik beter kan doen'

04-11-2021 09:41

Georginio Wijnaldum tekende woensdagavond tegen RB Leipzig voor zijn eerste treffers in dienst van Paris Saint-Germain. Na een moeizame start is de Nederlander blij dat hij eindelijk van waarde is voor zijn ploeg.

"Natuurlijk is het een opluchting. Je wil gewoon belangrijk zijn voor het team, nu was ik dat met twee doelpunten", geeft hij aan in gesprek met Canal+ na de 2-2 remise in Duitsland. "Ik heb hier lang op gewacht. Eindelijk was het zover, maar helaas hebben we deze wedstrijd niet gewonnen. Dat zou het nog beter maken."

Door een blessure van Marco Verratti had Paris Saint-Germain-coach Mauricio Pochettino een basisplaats ingeruimd voor Wijnaldum. De Oranje-international ziet dat hij nog niet zijn gewilde niveau te pakken heeft in de Franse hoofdstad. "Iedereen zal zeggen dat het een goede wedstrijd was van mij omdat ik twee keer scoorde. En ik creëerde ook twee kansen. Maar ik kijk ook wat ik beter kan doen. Er is zoveel meer wat ik beter kan doen. Ik ben blij dat ik heb gescoord en de ploeg heb kunnen helpen, maar ik moet beter spelen zodat we deze wedstrijden winnen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!