Transfernieuws

'Barcelona weer geïnteresseerd in uit contract lopende Tagliafico'

'Barcelona weer geïnteresseerd in uit contract lopende Tagliafico'

05-07-2022 23:25 Laatste update: 23:26

FC Barcelona heeft zijn pijlen weer gericht op Nicolás Tagliafico. De Argentijnse back leek in januari al naar de Catalaanse club te vertrekken, maar destijds hield Ajax een overstap tegen. 

Dat meldt Sky Sports dinsdagavond. Tagliafico gaat zijn laatste contractjaar in en kan voor vijf miljoen euro worden opgehaald uit Amsterdam, weet het Britse medium te melden. Onder meer promovendus Nottingham Forest en Brighton & Hove Albion hebben de interesse in Tagliafico ook bekend gemaakt, maar het is geen geheim dat de Argentijn graag in Catalonië zijn carrière wil vervolgen. 

Het Olympique Lyon van Peter Bosz is ook in gesprek met de verdediger, maar de onderhandelingen bevinden zich nog in de beginnende fase. Tagliafico wil in de Champions League spelen, iets wat alleen Barcelona kan waarmaken in het komende seizoen: de club werd tweede in de Primera División. Chelsea en Atlético Madrid zijn ook potentieel geïnteresseerd in de verdediger, maar van een eerste bod is nog geen sprake. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!