Transfernieuws

Sky: Juventus is akkoord met United, medische keuring Pogba op zaterdag

Sky: Juventus is akkoord met United, medische keuring Pogba op zaterdag

05-07-2022 22:58

Paul Pogba verruilt definitief Manchester United voor Juventus. De Fransman ondergaat zaterdag de medische keuring en wordt daarna gepresenteerd bij de club waar hij in 2016 vertrok. 

Dat weet Sky Sports te melden. De transfer van Pogba hing al wekenlang in de lucht en Sky weet dinsdagavond te melden dat de Fransman naar Turijn vertrekt. De verwachting is dat Pogba een vierjarig contract tekent bij Juventus. Voor Pogba zal het allemaal bekend aanvoelen: de Fransman arriveerde tien jaar geleden, in 2012, ook al transfervrij van Manchester United en won vervolgens vier landstitels met de Oude Dame. 

In 2016 keerde Pogba terug naar United en daar was ongeveer 105 miljoen euro mee gemoeid. De middenvelder kon de hooggespannen verwachtingen in Engeland nooit waarmaken. Daarnaast kwam onlangs de documentaire Pogmentary uit, waarin de voetballer zei zich nooit gewaardeerd te voelen bij United. Dit was ondanks het feit dat de club een nieuw contractvoorstel deed aan de speler, waarmee hij drie ton per week zou verdienen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!