Transfernieuws

Onana tweede keus achter Handanovic bij Inter: Dat heeft hij verdiend

Onana tweede keus achter Handanovic bij Inter: "Dat heeft hij verdiend"

05-07-2022 18:55 Laatste update: 19:34

André Onana moet komend seizoen genoegen nemen met een plek op de bank bij Internazionale. De bij Ajax transfervrij vertrokken doelman moet de 37-jarge Samir Handanovic voor zich dulden, meldt trainer Simone Inzaghi.

Inzaghi maakte op een persconferentie duidelijk dat de Sloveen ook komend seizoen de eerste keeper van Inter zal zijn. "Handanovic zal het seizoen beginnen als eerste keeper. Dat heeft hij verdiend op basis van het vorige seizoen, dat uitstekend was", aldus de trainer.

Onana tekende tot medio 2027 voor de Italiaanse grootmacht, maar heeft tijd nodig en die krijgt hij ook. "We weten hoe goed Onana is. Hij is de keeper van het Inter van de toekomst, maar hij zal ook dit seizoen de mogelijkheid krijgen om te laten zien wat hij kan."

Inter eindigde afgelopen seizoen nipt tweede achter aartsrivaal AC Milan in de Serie A. Komend seizoen moet daar verandering in komen. Naast Onana werden ook Joaquín Correa (SS Lazio), Henrikh Mkhitaryan (AS Roma) en oude bekende Romelu Lukaku (Chelsea, huur) naar Milaan gehaald.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!