Transfernieuws

Excelsior vist in de Varkenoord-vijver: transfervrij Feyenoord-exponent op proef

Excelsior vist in de Varkenoord-vijver: transfervrij Feyenoord-exponent op proef

05-07-2022 17:51 Laatste update: 18:10

Feyenoord-jeugdexponent Ömer Gündüz werd vorige week nog bij de groep gehaald door Arne Slot. Deze week probeert de controleur een contract af te dwingen bij stadsgenoot Excelsior.

Gündüz trainde vorige week op voorspraak van Slot mee bij de hoofdmacht van Feyenoord, wist VoetbalNieuws. Dit ondanks dat de spelverdeler uit zijn contract liep bij de nummer drie van de Eredivisie. Nu lijkt de middenvelder alsnog te vertrekken. De komende twee weken traint Gündüz mee bij Excelsior, waar hij dinsdagavond zijn officieuze debuut zal maken tegen amateurclub VV Lyra.

De Rotterdamse promovendus heeft zijn peilen ook gericht op een andere speler uit de vijver van Varkenoord. Marouan Azarkan moet namelijk opnieuw op huurbasis naar Kralingen komen. In de Keuken Kampioen Divisie was de middenvelder nog goed voor dertien goals en tien assists voor Excelsior.

Één speler van Excelsior liep de omgekeerde weg: Mars Wieffer vertrok naar Feyenoord. Naast Wieffer lijken ook Thijs Dallinga en Reuven Niemeijer te vertrekken naar respectievelijk Toulouse en Brescia.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!