Nieuws

PSV nog geen miljoen Instagram-volgers, Simons ruim vier: Ja, is wel gek

PSV nog geen miljoen Instagram-volgers, Simons ruim vier: "Ja, is wel gek"

05-07-2022 17:33
1

Xavi Simons is al jarenlang een grote belofte binnen het voetbal en speelde al voor FC Barcelona en Paris Saint-Germain. De kersverse PSV’er heeft meer dan vier miljoen volgers op Instagram, terwijl PSV er nog niet eens 600 duizend heeft.

Ook Simons kijkt op van dat feit. "Ja, wel gek", verteld de middenvelder annex aanvaller aan ESPN. "Want het is wel echt een grote club. Ik ben pas negentien geworden, ik ga nu aan mijn carrière beginnen… Maar alsnog: ik heb meer volgers, maar ik blijf een rustige jongen."

Simons speelde en trainde vorig seizoen regelmatig met absolute vedettes als Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar, maar keek daar niet van op. "Ik trainde twee jaar iedere dag met ze, ging ontzettend veel van ze leren, maar uiteindelijk zijn wedstrijden ook belangrijk. Ik ben net negentien geworden, dus ik vind dat ik nu die stap moet nemen om mijzelf te ontwikkelen."

PSV is erg bedrijvig deze transferzomer. Naast Simons kwamen ook  Walter Benítez, Boy Waterman, Ki-Jana Hoever, Guus Til en Luuk de Jong naar de nummer twee van de Eredivisie.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Xavi Simons (@xavisimons)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!