Transfernieuws

Na Turkije en Australië volgende RKC'er op weg naar buitenlands avontuur'

Na Turkije en Australië volgende RKC'er op weg naar buitenlands avontuur'

05-07-2022 16:46 Laatste update: 16:47

RKC Waalwijk-doelman Etienne Vaessen is hard op weg naar een avontuur in het buitenland, meldt het Brabants Dagblad. De regionale krant laat in het midden om welke club het gaat, maar stelt dat er sprake is van 'zeer concrete interesse' vanuit het Midden-Oosten.

Richard van der Venne (Melbourne City) (Melle Meulensteen (naar Vitesse) en Ahmed Touba (naar Istanbul Basaksehir) vertrokken inmiddels al uit het Mandemakers Stadion en Vaessen lijkt de volgende die op weg is naar de uitgang. Na zeven jaar in Waalwijk vindt de doelman het de tijd rijp om te vertrekken uit Nederland.

In die zeven jaar was hij zes seizoenen bassispeler, op één jaar na (het seizoen 2020/21). 'De club wil snel schakelen en het zou deze week al tot een akkoord kunnen komen', schrijft het BD. Intern staat Vaessen bekend als een 'enfant terrible', weet de krant. De sluitpost is niet op zijn mondje gevallen en reageert vaak emotioneel. Juist die karaktereigenschap maakt hem geliefd bij de RKC-supporters.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!