Nieuws

Henk Veerman: 'Je weet dat dit geen speeltuin is en dat er grote spelers komen'

Henk Veerman: 'Je weet dat dit geen speeltuin is en dat er grote spelers komen'

5 juli - 14:28
0

Henk Veerman is niet in paniek geraakt, nadat FC Utrecht de komst van Bas Dost wereldkundig maakte. De nuchtere Volendammer gaat strijden voor zijn plek in de punt van de aanval en hoopt van zijn collega-spits te kunnen leren.

"Je speelt bij FC Utrecht, je weet dat dit geen speeltuin is en dat er grote en goeie spelers komen", reageert Veerman op de komst van Dost tegenover het Algemeen Dagblad. "Je weet dat je voor je plaats moet knokken, dat is altijd zo bij een ploeg met ambities. Dus dat Bas bij ons komt voetballen, daar schrik ik niet zo van."

Veerman geeft zelfs aan dat hij het erg leuk vind dat de voormalig spits van onder meer sc Heerenveen, Sporting Lissabon en Club Brugge naar Utrecht komt. "Ik verwacht bij FC Utrecht geen jongen van TOP Oss als concurrent, met alle respect voor die club uiteraard. Als ik geen concurrentie wil, dan kan ik beter bij de amateurs gaan voetballen. Ik wist dat er een goeie spits kwam, laat het dan maar één van de besten zijn. Daar kan ik zelf ook nog wat van leren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie