Nieuws

Streuer: 'Als hij zegt: ik wacht niet langer. Dat kan, maar dat kan omgekeerd ook'

Streuer: 'Als hij zegt: ik wacht niet langer. Dat kan, maar dat kan omgekeerd ook'

05-07-2022 08:40

Kamohelo Mokotjo traint deze voorbereiding mee met FC Twente. De Zuid-Afrikaanse middenvelder maakte in verschillende oefenwedstrijden ook al minuten voor zijn oude club, maar volgens technisch directeur Jan Streuer is het nog geen uitgemaakte zaak dat Mokotjo volgend seizoen onder contract staat in Enschede.

Streuer kan nog niet zeggen of Mokotjo al een nieuw contract heeft verdient bij FC Twente. "Daar is geen nieuws over. Hij is natuurlijk een hele goede speler, maar hij is lang geblesseerd geweest. We bekijken het", zegt de technisch directeur tegenover de camera van 1Twente Enschede.

Volgens Streuer is het belangrijk dat Mokotjo fit is en fit blijft. "Als hij zegt: ik wacht niet langer. Dat kan, maar dat kan omgekeerd ook", zegt hij. "Dat we zeggen: het wordt het wel of het wordt het niet. Dus dat wachten we maar even af. Maar het is mooi voor hem dat hij die wedstrijden kan spelen. Maar het is voor ons wel van belang dat als we hem gaan nemen dat hij fit blijft."

Maandagmiddag maakte FC Twente wereldkundig dat Michel Vlap definitief overkomt van Anderlecht. De middenvelder speelde afgelopen seizoen al op huurbasis voor de Tukkers en kan dus wellicht rekenen op concurrentie van Mokotjo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie