Nieuws

Brobbey in de wachtkamer: 'Ajax kijkt naar de alternatieven voor dat bedrag'

Brobbey in de wachtkamer: 'Ajax kijkt naar de alternatieven voor dat bedrag'

05-07-2022 07:54
1

Het is nog lang geen uitgemaakte zaak dat Brian Brobbey deze zomer definitief terug zal keren bij Ajax. Naar verluidt twijfelen de Amsterdammers over de hoge transfersom.

Freek Jansen bespreek bij het ESPN-programma Voetbalpraat kort de aanstaande transfers bij Ajax. "Brobbey is wat lastiger...", stelt de Ajax-watcher en hoofdredacteur van Voetbal International. "Dat heeft met het opvallende verhaal te maken. Sowieso is het een krankzinnig verhaal, dat een zelfopgeleide speler gratis weggaat, heimwee krijgt en dat je er dan flink voor moet betalen."

Brobbey wil enorm graag terug naar Ajax, maar dit zal lastiger worden dan op voorhand gedacht. "Ajax ging ervan uit dat het vijftien miljoen was, totdat ze hoorden dat Leipzig 25 miljoen euro wil. Dat spel moet zich nu weer gaan uitbetalen", zegt Jansen. De Ajax-watcher benadrukt dat de Amsterdammers nog niet weten of hij dit bedrag waard is. "En Ajax kijkt naar de alternatieven voor dat bedrag."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!