Nieuws

'AC Milan legt miljoenenbod neer voor De Ketelaere: Club Brugge wil meer'

'AC Milan legt miljoenenbod neer voor De Ketelaere: Club Brugge wil meer'

04-07-2022 23:46

AC Milan heeft Charles De Ketelaere in het vizier. De Milanezen hebben een eerste bod neergelegd bij Club Brugge, melden Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio.

Milan heeft twintig miljoen euro geboden op de Belgische middenvelder, maar zag het bod resoluut van tafel geveegd worden. De kampioen van België heeft aangegeven een veel hogere transfersom te willen zien voor De Ketelaere. De exacte vraagprijs is niet bekend. Naar verluidt is Milan niet de enige gegadigde voor de middenvelder. Leeds United zou hem graag naar de Premier League willen halen.

De Italianen zijn ook hard bezig met de komst van Hakim Ziyech. De oud-Ajacied is bij Chelsea nog altijd niet uitgegroeid tot een onbetwiste basisspeler en zou op huurbasis de overstap naar Milan kunnen maken. Noa Lang werd eerder ook al in verband gebracht met een transfer naar de Italiaanse kampioen, maar de aanvaller ligt vooralsnog vast bij Club Brugge.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!