Opinie

Kraay onder de indruk: 'Na anderhalf uur met Van Nistelrooy wilden ze naar PSV'

Kraay onder de indruk: 'Na anderhalf uur met Van Nistelrooy wilden ze naar PSV'

04-07-2022 22:26

Ruud van Nistelrooy heeft in zijn wittebroodsweken indruk gemaakt. Volgens Hans Kraay Jr. speelt de PSV-trainer een belangrijke rol waarom de Eindhovenaren zo succesvol zijn op de transfermarkt.

Walter Benítez, Luuk de Jong, Xavi Simons, Ki-Jana Hoever en Guus Til zijn al vijf 'grote' aankopen van PSV. Ondanks het feit dat John de Jong technisch directeur is in Brabant, speelt Van Nistelrooy volgens Kraay een grote rol. "Hij is nu zijn geld al waard", zegt de analist bij Voetbalpraat van ESPN. "De manier waarop hij zó ongelofelijk snel Xavi Simons en Luuk de Jong over de streep trekt... Blijkbaar zijn spelers na één gesprek om. Je hoort het aan Til, Simons en De Jong. Na anderhalf uur met Ruud van Nistelrooy wilden ze."

Voetbal International-hoofdredacteur Freek Jansen waakt voor te veel optimisme in Eindhoven. "Bij PSV gebeuren dezelfde dingen", doelt hij op de situatie bij Ajax. "Zij hebben ook een nieuwe trainer, een nieuwe directeur en nieuwe spelers. Alleen: zij zijn echt aan het jagen, ze zijn de achtervolger."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!