Transfernieuws

'Bosz en Lille grijpen naast komst Bazoer: principe-akkoord met Ligue 1-club'

'Bosz en Lille grijpen naast komst Bazoer: principe-akkoord met Ligue 1-club'

04-07-2022 20:08

Olympique Marseille is dicht bij het aantrekken van Riechedly Bazoer. De 25-jarige verdediger annex middenvelder is transfervrij op te halen nadat zijn contract bij Vitesse afliep.

Get French Football News brengt het nieuws en baseert zich in de berichtgeving over bronnen te beschikken die de aanstaande transfer bevestigen. Bij Vitesse blies Bazoer zijn carrière nieuw leven in, nadat hij met weinig succes in het buitenland actief was voor VfL Wolfsburg en FC Porto. In het seizoen 2018/19 kwam hij uit voor FC Utrecht, waarna hij de afgelopen drie jaargangen te bewonderen was in het GelreDome.

In een eerder stadium wist transferspecialist Fabrizio Romano al te melden dat L'OM in gesprek was met Bazoer over een contract. GFFN weet dat een principeakkoord tussen de zesvoudig international en Marseille 'nabij' is. Toch is het nog geen uitgemaakte zaak dat de multifunctionele speler tekent in Frankrijk.

De uiteindelijke beslissing ligt bij Igor Tudor, die onlangs aangesteld werd als opvolger van de opgestapte Jorge Sampaoli. Eerder zouden zowel Lille OSC en het Olympique Lyon van trainer Peter Bosz eveneens in de markt geweest te zijn voor Bazoer, totdat Marseille de overhand kreeg in de onderhandelingen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!