Transfernieuws

Alderweireld geeft duidelijke hint op social media: transfer naar België lonkt

Alderweireld geeft duidelijke hint op social media: transfer naar België lonkt

04-07-2022 18:06 Laatste update: 18:07

Toby Alderweireld lijkt op korte termijn zijn handtekening te zetten bij Royal Antwerp FC. De verdediger wordt al lange tijd in verband gebracht met de club waar Marc Overmars en Mark van Bommel actief zijn en geeft op social media een duidelijke hint.

De oud-Ajacied plaatst een foto op social media en schrijft daar bij de woorden 'Relaxing And Feeling Content'. De eerste letters van die vier woorden staan gelijk aan de afkorting van Royal Antwerp FC: 'RAFC'.

Volgens Het Laatste Nieuws is een akkoord echter nog geen zekerheidje. Alderweireld is momenteel actief bij Al Duhail in Qatar en verdient daar een salaris dat de Belgen hem niet kunnen geven. De verdediger moet flink inleveren om bij Antwerp aan de slag te gaan, maar naar verluidt is hij bereid dat te doen.

Alderweireld brak in 2009 door bij Ajax en speelde ruim vijf jaar in de hoofdmacht. De Belg verdiende een transfer naar Atlético Madrid en speelde later ook nog jaren voor Tottenham Hotspur. Vorige zomer koos Alderweireld voor een overstap naar Al Duhail, maar zijn avontuur in Qatar lijkt beperkt te blijven tot een jaar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s