Nieuws

Kopenhagen komt met statement ondanks ruime overwinning tegen Feyenoord

Kopenhagen komt met statement ondanks ruime overwinning tegen Feyenoord

04-07-2022 16:57

FC Kopenhagen was afgelopen zaterdag een schoenmaat of drie te groot voor Feyenoord. De Rotterdammers werden met 0-7 verslagen, maar dat deed de tegenstander geen deugd. De Deense kampioen komt maandag met een statement.

Ondanks de overwinning is Kopenhagen niet te spreken over de wedstrijd op Varkenoord. 'De uitkomst van de oefenwedstrijd in Rotterdam was verre van wat we hadden verwacht, zoals trainer Jess Thorup na afloop ook verteld heeft', klinkt het. 'En ook al is de wedstrijd afgelopen, voor Kopenhagen is de zaak nog niet voorbij.'

"Er zijn enkele verplichtingen uit de wedstrijdovereenkomst die we met Feyenoord hebben gesloten niet nagekomen", zegt teammanager Peter Christiansen. "We hebben zeker niet de afgesproken wedstrijd gekregen en we zullen Feyenoord natuurlijk wijzen op de gemaakte afspraak. We kunnen niet ingaan op details."

Naar alle waarschijnlijkheid ligt het pijnpunt voor Kopenhagen bij de opstelling van Feyenoord. Trainer Arne Slot koos voor meerdere jeugdspelers en stuurde daarmee geen volwaardig basiselftal de wei in. Bij Kopenhagen deed een oude bekende van Feyenoord mee: Kevin Diks, die zelfs een van de doelpuntenmakers was.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!