Transfernieuws

Heracles verrast en haalt Vejinovic na negen jaar terug naar Almelo

Heracles verrast en haalt Vejinovic na negen jaar terug naar Almelo

04-07-2022 16:11

Marko Vejinovic keert terug bij Heracles Almelo. Negen jaar na zijn vertrek uit Overijssel tekent hij een contract dat hem voor twee seizoenen, met een optie tot nog een jaar.

Dat meldt Voetbal International. Vejinovic speelde bij het Chinese Tianjin JinmenTiger, waar hij in goed overleg zijn contract heeft laten ontbinden. De 32-jarige Amsterdammer kost daarom niets voor Heracles.

Het wordt de tweede periode van Vejinovic in Almelo. Eerder speelde hij daar al tussen 2009 en 2013. In die periode kwam hij tot 112 wedstrijden waarin hij veertien keer wist te scoren. Daarmee maakt hij indruk op Vitesse, de club die hem in 2013 overnam. Bij Vitesse groeide de middenvelder uit tot een waardige Eredivisie-speler. Na Vitesse waren Feyenoord, AZ, Arka Gdynia en ADO Den Haag zijn werkgevers, waarna hij in 2021 naar China verkaste.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!