Transfernieuws

NEC neemt negenvoudig international tijdelijk over van Bologna FC

NEC neemt negenvoudig international tijdelijk over van Bologna FC

04-07-2022 14:33 Laatste update: 14:37

NEC heeft zijn vierde zomerversterking binnen. De Nijmegenaren huren de twintigjarige Andri Baldursson van Bologna FC, meldt Voetbal International.

Baldursson was maandag al aanwezig op het trainingsveld van NEC. De IJslander transfereerde drie jaar geleden van Breidablik naar Bologna, waar hij nog vastligt tot de zomer van 2025. De 20-jarige Baldursson kwam ondanks zijn nog jonge leeftijd al negen keer uit voor IJsland.

Afgelopen seizoen werd Baldursson door Bologna uitgeleend aan FC Kopenhagen. Bij de Deens kampioen wist hij niet te imponeren in de acht wedstrijden die hij voor ze speelde. In Gelderland krijgt hij te maken met Lasse Schöne, Jordy Bruijn en Dirk Proper, die alle drie op zijn positie spelen.

Na Joris Kramer, Pedro Marques en Oussama Tannane is Baldursson nu de meest recente aanwinst. Daar zou nog wel eens snel verandering in kunnen komen. Volgens VI stond ook Mikkel Duelund op het trainingsveld. De Deen hoopt bij NEC te kunnen blijven, door de oorlog die momenteel in Oekraïne woedt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!