Breaking news

Done deal: Feyenoord verkoopt Sinisterra voor recordbedrag aan Leeds

Done deal: Feyenoord verkoopt Sinisterra voor recordbedrag aan Leeds

07-07-2022 13:32 Laatste update: 13:36
4

Feyenoord verliest Luis Sinisterra aan Premier League-club Leeds United. De Rotterdammers ontvangen een recordbedrag van 25 miljoen euro voor de linksbuiten. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot 30 miljoen euro. Daarnaast is er ook een doorverkooppercentage bedwongen 

De transfer van Sinisterra kwam enigszins uit de lucht vallen, maar maandag volgde het ene na het andere nieuws over de aanvaller. Eerst werd bekend dat de Colombiaan niet aanwezig was op de training. Later bleek dat Sinisterra in onderhandeling was met Leeds United en niet veel later werd er al een persoonlijk akkoord gemeld.

Ook met Feyenoord kwamen de Engelsen snel rond. De Colombiaans international maakt voor een recordbedrag de overstap naar de Premier League. De grootste uitgaande transfer stond voorheen op naam van clublegende Dirk Kuyt, die in 2006 voor achttien miljoen euro naar Liverpool vertrok.

Sinisterra maakte vier jaar geleden de overstap van het Colombiaanse Once Caldas naar Feyenoord. De aanvaller kwam tot 113 duels voor de Rotterdammers, scoorde daarin 35 keer en gaf 29 assists.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

No Poll