Nieuws

PSV met 29 man naar Duitsland, onder meer Sangaré niet van de partij

PSV met 29 man naar Duitsland, onder meer Sangaré niet van de partij

04-07-2022 12:23

PSV is met een selectie van 27 man vertrokken naar het Duitse Marienfeld. De Eindhovenaren beginnen het trainingskamp nog zonder Ibrahim Sangaré en Fredrik Oppegård, die later aansluiten. Aanwinst Guus Til sluit direct aan.

De Eindhovenaren zullen zich op het sportcomplex gaan voorbereiden op de tweede voorronde van de Champions League. Op 18 juli weet PSV wie het zal gaan treffen in die ronde en op 2 of 3 augustus volgt het eerste duel. Van Nistelrooy gaat zich met 29 spelers voorbereiden op die wedstrijd. Sangaré zal wegens persoonlijke omstandigheden later bij de groep voegen. Linksback Oppegård is ziek en sluit ook later aan. Ritsu Doan reist niet mee af naar Duitsland. De Japanner zal binnenkort zijn transfer naar SC Freiburg afronden.

Ook André Ramalho, Mauro Júnior en Carlos Vinícius zijn niet aanwezig in Duitsland. Het drietal is nog geblesseerd en blijft in Eindhoven werken aan hun herstel. Van Nistelrooy doet beroep op vijf jeugdspelers: Dennis Vos, Jenson Seelt, Livano Comenencia, Ismael Saibari en Johan Bakayoko.

Naast Guus Til zijn ook Ki-Jana Hoever, Xavi Simons, Walter Benítez en Luuk de Jong van de partij in Marienfeld. Zaterdag treedt PSV aan in het oefenduel tegen Arminia Bielefeld.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!