Transfernieuws

'Feyenoord kan de komst van de gedoodverfde Malacia-opvolger voorlopig vergeten'

'Feyenoord kan de komst van de gedoodverfde Malacia-opvolger voorlopig vergeten'

04-07-2022 11:54 Laatste update: 11:59

Ian Maatsen zou al klaar staan om de nieuwe linksback van Feyenoord te worden, maar niets blijkt minder waar. De verdediger krijgt de kans om zichzelf in de voorbereiding te bewijzen bij Chelsea, meldt het doorgaans goed geïnformeerde FeyenoordTM en KuipTalk.

Chelsea-trainer Thomas Tuchel wil de linksback de komende periode aan het werk zien. Dat betekent niet dat een transfer volledig van de baan is. Mocht Maatsen niet imponeren in de voorbereiding van de Londenaren, dan kunnen de Rotterdammers alsnog toeslaan.

De linksbackpositie is momenteel zo goed als niet bezet in Rotterdam. Tyrell Malacia is momenteel in Engeland om zijn transfer af te ronden naar Manchester United, terwijl Ramon Hendriks een ernstige blessure heeft opgelopen. Trainer Arne Slot gaf afgelopen weekend al aan dat hij er op hoopt dat er zeven nieuwe versterkingen worden gepresenteerd de komende weken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!