Breaking news

PSV dendert door op de transfermarkt: Til tekent voor vier jaar in Eindhoven

PSV dendert door op de transfermarkt: Til tekent voor vier jaar in Eindhoven

04-07-2022 11:17 Laatste update: 11:35

Guus Til mag zich officieel PSV’er noemen. De aanvallend ingestelde middenvelder komt definitief over van Spartak Moskou en verkiest een stap naar de Eindhovenaren boven Royal Antwerp FC en zijn oude club Feyenoord.

Afgelopen weekend werd duidelijk dat PSV Til zou gaan halen. De middenvelder voerde een ‘voortreffelijk gesprek’ met trainer Ruud van Nistelrooij, en werd zondagochtend medisch gekeurd. De voormalig speler van AZ en Feyenoord tekent voor vier jaar in het Philips Stadion. PSV betaalt maximaal vier miljoen euro.

Technisch directeur John de Jong is in zijn nopjes met de transfer. “Ik heb twee jaar geleden al eens uitgebreid met Guus gesproken en hem verteld dat we hem een interessante speler vinden. Afgelopen jaar heeft hij ons beeld bevestigd door in alle competities bij elkaar opgeteld 21 doelpunten te maken en zichzelf weer in Oranje te spelen. Guus heeft specifieke kwaliteiten die van meerwaarde zijn voor ons team. Ik ben blij dat hij voor PSV kiest.”

Til is na Luuk de Jong, Xavi Simons, Walter Benítez, Ki-Jana Hoever (huur) en Boy Waterman de zesde zomerversterking van PSV. Daarmee schijnt de koek nog niet op te zijn. Het Brazliaanse talent Savinho moet nog komen. Til gaat direct met de PSV-selectie mee op trainingskamp naar het Duitse Mariënfeld. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!