Nieuws

Wolfsburg wint weer sinds Van Bommel-ontslag: 'Hebben ons zelfvertrouwen terug'

Wolfsburg wint weer sinds Van Bommel-ontslag: 'Hebben ons zelfvertrouwen terug'

03-11-2021 15:18

VfL Wolfsburg speelde sinds het ontslag van Mark van Bommel twee keer en won beide wedstrijden. Na de competitiezege op Bayer Leverkusen wisten de Duitsers ook van Red Bull Salzburg te winnen in de Champions League. Lukas Nmecha ziet een positieve verandering binnen de ploeg.

De Wolfsburg-aanvaller tekende voor de winnende goal, waardoor de de Duitse club uitzicht houdt op overwintering. "Deze overwinning betekent heel veel", jubelt de 22-jarige technicus tegenover DAZN, waarna hij aangeeft wat er veranderd is sinds Van Bommel weg is. "De coach zet ons goed neer, maakt goede analyses en zorgt ervoor dat wij ons goed voelen op het veld. Iedereen weet precies wat hij moet doen. We hebben ons zelfvertrouwen terug", stelt hij.

Nmecha erkent dat Wolfsburg een nieuwe koers vaart en daardoor helemaal is opgeleefd. De kersverse coach Florian Kohfeldt hoort het tevreden aan. "De jongens kunnen ook vertrouwen hebben, want ze hebben veel kwaliteiten. En als ze dan goed samenwerken op het veld, waarom zouden ze dan géén vertrouwen hebben?"

Door de overwinning staat Wolfsburg met vijf punten uit vier duels op de derde plek, met evenveel punten als nummer twee Lille OSC. Het gat tot koploper Salzburg bedraagt nog twee punten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!