Nieuws

Slot: 'Arnesen is heel ziek en heeft al zijn energie nodig om te herstellen'

Slot: 'Arnesen is heel ziek en heeft al zijn energie nodig om te herstellen'

04-07-2022 08:31

Technisch directeur Frank Arnesen ligt voorlopig uit de roulatie bij Feyenoord. De Deen wilde in eerste instantie actief blijven, maar inmiddels heeft hij zijn taken noodgedwongen neergelegd.

Arnesen heeft last gehad van een bacteriële infectie in zijn rechterknie. Dit speelde rond de finale van de Conference League tegen AS Roma al. In eerste instantie noemde de 65-jarige Deen het 'totale onzin' dat hij zijn taken tijdelijk zou neerleggen, maar inmiddels zijn de kaarten anders geschud. Trainer Arne Slot zal deels de honneurs waarnemen op technisch gebied.

Slot kreeg pas laat door dat Arnesen er zo slecht aan toe was. De TD deed aanvankelijk anders vermoeden. "Arnesen was in Tirana met een heel dikke knie. Bij terugkeer moest hij direct het ziekenhuis in, zo slecht ging het. De laatste weken was hij kilo's afgevallen. Hij is heel ziek en heeft al zijn energie nodig om te herstellen", citeert het Algemeen Dagblad Slot.

Feyenoord verzekerde zich deze zomer al van de komst van Danilo (Ajax), Mats Wieffer (Excelsior) en Mohamed Taabouni (AZ). Daarnaast zijn de Rotterdammers bezig met de komst van Ian Maatsen (Chelsea), die de naar Manchester United vertrekkende Tyrell Malacia moet vervangen. Ook Wilfried Gnonto( FC Zürich) moet nog naar De Kuip komen. Hij is de beoogde nieuwe spits.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s