Transfernieuws

'Villarreal akkoord over miljoenentransfer: Danjuma keert terug in Premier League'

'Villarreal akkoord over miljoenentransfer: Danjuma keert terug in Premier League'

03-07-2022 11:03

West Ham United is dicht bij de komst van Arnaut Danjuma, zo melden de Britse boulevardkranten The Mirror en The Daily Star. De Villarreal-aanvaller lijkt zodoende één jaar na zijn vertrek uit Engeland alweer terug te keren naar het eiland. The Hammers zouden een lager bedrag betalen dan de transferclausule (54 miljoen euro) in het contract van de international.

Danjuma zou al persoonlijk akkoord zijn over een terugkeer naar Engeland. Met de overstap is een bedrag van 45 miljoen euro gemoeid, zo melden beide kranten. De zesvoudig international vertrok in 2021 nog voor een bedrag van 22 miljoen euro over van AFC Bournemouth naar Villarreal.

Zodoende lijken de Spanjaarden het dubbele na één jaar terug te verdienen op Danjuma. In de Champions League was Villarreal uiterst succesvol door de halve finale te bereiken en ook de buitenspeler liet zich gelden: maar liefst zes doelpunten in elf wedstrijden waren de statistieken die hij kan overleggen. Ook in La Liga blonk Danjuma uit. In 23 duels liet hij elf keer het net bollen.

Naar verluidt wordt de transfer volgende week wereldkundig gemaakt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!