Transfernieuws

'Martínez heeft geen trek in extra jaar Eredivisie en wil naar Premier League'

'Martínez heeft geen trek in extra jaar Eredivisie en wil naar Premier League'

03-07-2022 10:32
2

Lisandro Martínez heeft zijn vertrekwens bij Ajax kenbaar gemaakt. Althans, dat stelt de doorgaans betrouwbare transferspecialist Fabrizio Romano. De Argentijnse verdediger van de Amsterdammers heeft zich in de nadrukkelijke belangstelling van zowel Manchester United als Arsenal gevoetbald. 

Inmiddels is het getouwtrek om de diensten van de technische verdediger in volle gang en lonkt een stap naar Engeland. Volgens Romano dringt het kamp van Martínez aan op een transfer: 'hij wil alleen maar in de Premier League spelen', schrijft de journalist op zijn Twitteraccount. 

Toch is er nog altijd geen overeenstemming bereikt over de transfersom voor de international van Argentinië. Ajax verlangt vijftig miljoen euro voor de mandekker, waar zowel The Gunners als The Mancunians voorlopig niet verder willen gaan dan een bedrag van 45 miljoen euro. 

De entourage van Martínez 'hoopt' dat Ajax hem naar Engeland laat vertrekken. Romano stelt dat Ten Hag 'pusht' voor de transfer en er alle vertrouwen in heeft dat de Argentijnse Slager kiest voor een avontuur op Old Trafford. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!