Transfernieuws

'Daramy kan na teleurstellend seizoen bij Ajax alsnog overstap naar België maken'

'Daramy kan na teleurstellend seizoen bij Ajax alsnog overstap naar België maken'

03-07-2022 09:29

Mohamed Daramy krijgt in de voorbereiding nog de kans van Alfred Schreuder zich van zijn beste kant te laten zien, maar de aanvaller van Ajax staat ook in de belangstelling van Club Brugge. De Belgische club was vorig seizoen ook al geïnteresseerd, maar toen koos de Deen op de valreep voor de Amsterdammers.

Dat weten Deense media te melden. Daramy ligt tot 2026 vast en kwam in 2021 voor twaalf miljoen euro van FC Kopenhagen. De verwachtingen waren hoog in Amsterdam, maar die heeft de linksbuiten tot nu toe niet waar kunnen maken. Vanwege de lange contractduur van Daramy is het goed mogelijk dat Club Brugge zich bij een mogelijke transfer slechts tot een huurdeal beperkt. 

Schreuder geeft Daramy nog de kans om te overtuigen in de voorbereiding, maar indien dat niet lukt, is de toekomst van de Deen onzeker. Club Brugge is naarstig op zoek naar versterkingen in de aanvalslinie. Charles de Ketelaere wordt in verband gebracht met meerdere Premier League-clubs en met een vertrek van Noa Lang wordt ook rekening gehouden. De meest prominente kandidaten zijn momenteel Christos Tzolis van Norwich City en Alan Virginius van Sochaux. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!