Transfernieuws

'Juventus rondt volgende week twee toptransfers af na wekenlange onderhandelingen'

'Juventus rondt volgende week twee toptransfers af na wekenlange onderhandelingen'

03-07-2022 07:14

Juventus staat op het punt de transfers van Paul Pogba en Ángel Di María af te ronden. Beide spelers komen transfervrij over van hun respectievelijke clubs en worden naar verwachting volgende week gepresenteerd. 

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Pogba staat al enige tijd in de publiciteit vanwege uitspraken in zijn documentary Pogmentary. Daarin zegt de Franse middenvelder onder meer dat werkgever Manchester United niet aantoonde hem echt te willen behouden, ondanks een voorstel van de club om zijn contract te laten verlengen met een salaris van drie ton per week. 

Di Mariá komt transfervrij over van Paris Saint-Germain. De Argentijn behaalde van 2010 tot 2014 grote successen met Real Madrid en stapte daarna over naar Manchester United. Eén jaar later vertrok de baltovenaar naar PSG, waar de rechtsbuiten de afgelopen zeven jaar speelde. Di Mariá speelde 197 wedstrijden in de Ligue 1, waarin hij 57 keer scoorde en 76 assists gaf. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!