Transfernieuws

'Ajax en Arsenal gaan om de tafel, United ligt nog op pole position'

'Ajax en Arsenal gaan om de tafel, United ligt nog op pole position'

02-07-2022 23:14

Ajax zal volgende week gesprekken voeren met Arsenal over Lisandro Martínez, meldt The Athletic. De Engelsen hopen de verdediger over te nemen van de Amsterdammers, maar hebben aan Manchester United een grote concurrent.

The Red Devils deden onlangs een bod van 45 miljoen euro op Martínez, maar zagen dat van tafel worden geveegd door Ajax. Naar verluidt willen de Amsterdammers pas praten vanaf vijftig miljoen euro. United-manager Erik ten Hag is gecharmeerd van de Argentijn en hoopt hem snel te verwelkomen op Old Trafford.

United ligt op dit moment op pole position om Martínez binnen te halen, schrijft The Athletic. De verdediger zou zelf al kenbaar hebben gemaakt bij de directie van Ajax dat hij graag de stap naar de Premier League wil maken. Hij speelde in drie jaar tijd 118 wedstrijden voor Ajax en is de afgelopen seizoen uitgegroeid tot een belangrijke pion in het elftal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!