Breaking news

Done deal: Luuk de Jong keert terug in Eindhoven en tekent contract tot 2025

Done deal: Luuk de Jong keert terug in Eindhoven en tekent contract tot 2025

02-07-2022 13:33 Laatste update: 13:51

Luuk de Jong is officieel de nieuwe spits van PSV. De aanvalsleider komt over van Sevilla en heeft zaterdagmiddag in Eindhoven een contract ot 2025 getekend.

De komst van De Jong naar Eindhoven hing al een tijdje in de lucht. Vrijdagavond werd bekend dat de aanvalsleider de medische keuring succesvol had doorstaan. Zaterdagmiddag werd de transfer officieel afgerond en daar is technisch directeur John de Jong maar al te blij mee. "Daar waren stevige onderhandelingen met Sevilla voor nodig en vrijdagavond ontstond er gelukkig een doorbraak", klinkt het op de clubsite van PSV.

"Ook vorig seizoen hebben we een poging gewaagd om Luuk terug naar PSV te halen", vervolgt De Jong. "Ik ben blij dat het nu wel gelukt is. Luuk brengt ons ervaring, leiderschap en doelpunten en kan maandag al mee naar Duitsland om zich met de selectie voor te bereiden."

De Jong is al de vijfde zomeraanwinst van PSV. De Eindhovenaren wisten eerder al Ki-Jana Hoever (huurdeal), Boy Waterman, Walter Benítez en Xavi Simons vast te leggen in het Philips Stadion.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!