Nieuws

'Feyenoord verlengt contract Azarkan, Rotterdammer maakt daarna huurtransfer'

'Feyenoord verlengt contract Azarkan, Rotterdammer maakt daarna huurtransfer'

02-07-2022 13:10

Marouan Azarkan vertrekt naar Excelsior, dat meldt 1908.nl. De technische vleugelaanvaller zal eerst zijn contract bij Feyenoord verlengen en vervolgens op huurbasis naar de stadgenoot verkassen.

Afgelopen seizoen speelde Azarkan ook al voor Excelsior. Hij promoveerde met de Rotterdammers en zal hierdoor volgend seizoen in actie komen in de Eredivisie. Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen liet onlangs al doorschemeren dat hij volgend seizoen ook graag beroep zou willen doen op de twintigjarige Feyenoorder. "De kans dat hij komt is zeker aanwezig. De speler wil graag komen, maar we zijn afhankelijk van Feyenoord", aldus Dijkhuizen op de clubwebsite.

Azarkan gaat zijn contract met één seizoen verlengen, zo meldt 1908.nl. Hierdoor ligt hij tot de zomer van 2024 vast in De Kuip. De geboren Rotterdammer doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar wist tot op heden nog niet de stap te maken naar het eerste elftal. In februari 2021 huurde NAC Breda de technische vleugelaanvaller voor een half seizoen. In totaal speelde Azarkan 39 duels in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij tien keer scoorde en acht assists leverde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!