Nieuws

Contractsoap van Dembélé nog in volle gang: flinke salarisvermindering bij Barça

Contractsoap van Dembélé nog in volle gang: flinke salarisvermindering bij Barça

02-07-2022 09:15

De contractsituatie van Ousmane Dembélé houdt de gemoederen bezig. De Fransman kan nog altijd verlengen in Catalonië, maar dan gaat hij er in financieel opzicht wel flink op achteruit. Volgens het Spaanse SPORT zou dat dan zelfs gebeuren met veertig procent.

Dembélé staat momenteel niet meer onder contract bij Barcelona en heeft een transfervrije status. Toch lijkt het erop dat de Catalanen nog altijd hopen op een contractverlening van de buitenspeler. Dat zal dan wel moeten gebeuren op basis van het laatste aanbod. Volgens SPORT zal Barça gaan nieuwe aanbieding meer gaan doen.

Mocht Dembélé alsnog zijn handtekening onder het contract zetten, dan krijgt hij op jaarbasis veertig procent minder salaris toebedeeld. De snelheidsduivel is niet de enige die dit voorgeschoteld heeft gekregen, meerdere spelers moeten inleveren om de financiële situatie van de club op te lossen.

Of Dembélé daadwerkelijk gaat verlengen, is de vraag. De contractsoap is al maandenlang aan de gang, tot frustratie van de clubleiding. De Frans-international wordt ook in verband gebracht met een transfer naar Paris Saint-Germain en Chelsea.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!