Nieuws

Eindhovens Dagblad weerlegt geruchten over Ihattaren, die zou willen stoppen

Eindhovens Dagblad weerlegt geruchten over Ihattaren, die zou willen stoppen

02-11-2021 19:52

Een wild gerucht uit Italië: Mohamed Ihattaren zou overwegen om te stoppen met voetbal. Dat wordt door het Eindhovens Dagblad echter weerlegd.

Het Italiaanse Calciomercato en La Gazzetta dello Sport schreven op basis van 'lokale bronnen' dat Ihattaren vanwege aanhoudende depressies eraan denkt om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Bronnen laten aan het ED weten die geluiden niet te herkennen.

Ihattaren zit momenteel in de put. Hij is door Juventus verhuurd aan Sampdoria, maar wil niet meer voor die club spelen. Sampdoria heeft al weken geen contact gehad met Ihattaren, van wie ieder spoor ontbreekt. Het overlijden van zijn vader heeft een grote impact op zijn leven.

Ihattaren kan pas in januari van club veranderen. Hij heeft bij Juventus nog een contract tot de zomer van 2025. Juventus heeft twee miljoen euro voor Ihattaren betaald aan PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!