Transfernieuws

Emmen verrast en houdt Araujo binnenboord: 'Keer op keer zijn waarde bewezen'

Emmen verrast en houdt Araujo binnenboord: 'Keer op keer zijn waarde bewezen'

01-07-2022 18:19 Laatste update: 18:45
1

FC Emmen is erin geslaagd om Miguel Araujo binnenboord te houden. De Peruaanse verdediger tekent twee seizoenen bij, waardoor de kersverse promovendus verzekerd is van één van zijn sterkhouders van het afgelopen seizoen. 

Dat maakt FC Emmen vrijdagmiddag bekend via de officiële kanalen. Araujo arriveerde in 2019 bij Emmen en degradeerde in 2021 met de club. De club was niet zeker of Araujo kon worden gehouden, gezien zijn salaris en ambities, maar de verdediger bleef trouw aan de club en promoveerde het afgelopen seizoen weer naar de Eredivisie

Araujo ligt nu tot 2024 vast bij Emmen. De verdediger kwam tot nu toe tot 80 wedstrijden waarin hij tien keer scoorde. Voorzitter Ronald Lubbers is gelukkig met de contractverlenging. "Miguel heeft keer op keer bewezen hoe belangrijk hij is voor de ploeg en daarom wilden we hem heel graag in Emmen houden. Hij houdt van deze club en wij van hem." Momenteel is de Peruaan nog op vakantie: de verwachting is dat hij over twee weken weer aansluit bij het eerste elftal. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!