Transfernieuws

Update: voormalig Heerenveen-smaakmaker volgt Dilrosun op bij Hertha BSC

Update: voormalig Heerenveen-smaakmaker volgt Dilrosun op bij Hertha BSC

13-07-2022 20:25

Voormalig sc Heerenveen-smaakmaker Chidera Ejuke is hard op weg naar Hertha BSC. Daarmee krijgt Javairô Dilrosun er weer een concurrent bij.

De Nigeriaans international speelt al sinds 2020 voor het Russische CSKA Moskou, dat destijds twaalf miljoen euro betaalde aan Heerenveen. Het Duitse Kicker meldt nu dat Ejuke dicht bij een overgang naar Hertha BSC is. Ook BILD schrijft dat de deal bijna rond is. Ejuke maakt op huurbasis de overstap en er is geen optie tot koop bedongen.

Ejuke maakte afgelopen seizoen vijf doelpunten en gaf vijf assists. De 24-jarige Nigeriaan heeft nog een contract tot medio 2024 in Moskou. Met de komst van Ejuke krijgt Dilrosun er weer een concurrent bij. De enkelvoudig Oranje-international speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Girondins de Bordeaux en lijkt ook komend jaar niet op al te veel speeltijd te kunnen rekenen bij de Duitsers.

Update: Hertha BSC heeft de komst van Chidera Ejuke via de officiële kanalen bevestigd. De buitenspeler komt op huurbasis over van CSKA Moskou. "Ik kijk uit naar Hertha, naar de Bundesliga en naar deze bijzondere uitdaging", reageert de Nigeriaan op zijn transfer. "Ik hoop een belangrijke rol te spelen in de doelstellingen van de club."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!