Transfernieuws

'Als je meteen tachtig miljoen moet betalen voor Antony, dat zie ik niet gebeuren'

'Als je meteen tachtig miljoen moet betalen voor Antony, dat zie ik niet gebeuren'

01-07-2022 07:46

Marcel van der Kraan verwacht dat Antony komend seizoen 'gewoon' in het shirt van Ajax te bewonderen is. De chef Telesport van De Telegraaf denkt dat de prioriteiten van Manchester United ergens anders liggen.

Antony wordt de laatste weken veelvuldig in verband gebracht met een vertrek naar Manchester United. "Ik zie het niet gebeuren", aldus Van der Kraan in een video-item van De Telegraaf. "Het totale plaatje gaat al naar de 150 miljoen voor Ten Hag. Als je Frenkie, Malacia en Martínez hebt... Daarnaast zal er best nog wel wat bijkomen."

De Engelse grootmacht zal naar verluidt met tachtig miljoen euro over de brug moeten komen om de Braziliaans international los te kweken bij Ajax. "Als je meteen tachtig miljoen moet uitkeren voor Antony, dat is iets dat ik niet zie gebeuren", aldus Van der Kraan.

Lisandro Martínez lijkt wél dicht bij een overstap naar United. De Telegraaf verwacht dat de Amsterdammers flink gaan cashen voor de Argentijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!