Transfernieuws

'Eerste stap afgerond voor PSV: Savinho rondt transfer naar Troyes af'

'Eerste stap afgerond voor PSV: Savinho rondt transfer naar Troyes af'

30-06-2022 22:24 Laatste update: 22:58

PSV kan zich voorbereiden op de komst van Savinho. De Braziliaanse vleugelspeler is officieel speler van het Franse Troyes geworden en wordt binnenkort uitgeleend aan de club uit Eindhoven. 

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Het plan van PSV is al langer bekend: de club wil graag Savinho huren. Het was al enige tijd bekend dat de Braziliaan Atletico Mineiro zou inruilen voor het Franse Troyes, een club die ook deel uitmaakt van de City Group. Volgens Romano maakt Savinho de overstap voor zesenhalf miljoen euro, met nog zes miljoen euro aan bonussen. 

Het is de bedoeling dat Troyes de vleugelspeler in Eindhoven stalt en trainer Ruud van Nistelrooy wacht met smart op de komst van de Braziliaan. PSV sloeg deze transferperiode al meerdere grote slagen: Walter Benítez, Boy Waterman en Xavi Simons werden onlangs vastgelegd en Ki-Jana Hoever wordt van Wolverhampton Wanderers gehuurd. Het is ook nog de bedoeling dat een andere Braziliaan, Marlon, de Eindhovenaren komt versterken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!