Nieuws

Ajax laat doelman Roggeveen naar De Lutte komen door keepersblessure

Ajax laat doelman Roggeveen naar De Lutte komen door keepersblessure

30-06-2022 19:34

Joey Roggeveen is naar het trainingskamp van Ajax in De Lutte gehaald. Dat gebeurt een dag voordat de 24-jarige doelman Ajax-speler af is. Eén van de doelmannen van de Amsterdammers is geblesseerd geraakt, weet VoetbalPrimeur.

De doelmannen die aanwezig zijn tijdens het trainingskamp zijn Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg, Jay Gorter en Sten Kremers. Wie van de vier de uitvaller is, is nog speculeren geblazen. Dat het Pasveer of Gorter betreft, lijkt niet aan de orde. Eerstgenoemde herstelt nog van de blessure aan zijn vinger, terwijl bronnen rondom Gorter geen hoogte hebben van een blessure van hem. Dan kom je uit bij Stekelenburg of Kremers. Naar waarschijnlijkheid is het Kremers die geblesseerd is geraakt, maar een kwetsuur van Stekelenburg kan nog niet worden uitgesloten.

Dat biedt kansen voor Roggeveen. De 24-jarige doelman kwam vorig jaar naar Ajax en is nu transfervrij. Of er alsnog een aanbieding zijn kant op komt, valt niet uit te sluiten. De keepersproblemen van de landskampioen lijken nog niet opgelost. Achter Pasveer, Stekelenburg en Gorter blijft er niet veel over. Calvin Raatsie is aan de slag gegaan bij FC Utrecht, terwijl Charlie Setford een langudre blessure heeft.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!