Transfernieuws

'PSV kan winst maken op Doan: fors bod uit Bundesliga op Japanner'

'PSV kan winst maken op Doan: fors bod uit Bundesliga op Japanner'

30-06-2022 16:29 Laatste update: 16:32

Ritsu Doan lijkt zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld te hebben. De Japanner is hard op weg naar SC Freiburg, weten zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad te melden.

Naast de belangstelling van Freiburg, zijn meerdere Duitse clubs geïnteresseerd. De ploeg waar Oranje-international Mark Flekken onder contract staat is bereid een bedrag tussen de acht en negen miljoen euro af te tikken. Dit bedrag is inclusief bonussen. Met de nummer zes van het voorbije Bundesliga-seizoen gaat Doan de Europa League in.

In het seizoen 2020/21 was Doan al eens actief in de Bundesliga, toen hij de clubkleuren van Arminia Bielefeld verdedigde. Drie jaar geleden betaalden de Eindhovenaren nog 7,5 miljoen euro voor de international aan FC Groningen. In Brabant wist hij nooit volledig tot wasdom te komen, alhoewel hij afgelopen seizoen geregeld basisspeler was: uiteindelijk stokte de teller op 24 Eredivisie-duels en acht doelpunten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!