Nieuws

'Meulensteen verlaat RKC na 4,5 jaar en vindt nieuwe werkgever in Arnhem'

'Meulensteen verlaat RKC na 4,5 jaar en vindt nieuwe werkgever in Arnhem'

30-06-2022 12:25

Melle Meulensteen gaat RKC Waalwijk verruilen voor Vitesse, dat meldt Voetbal International. De Arnhemmers betalen naar verluidt een bedrag van ongeveer één miljoen euro voor de aanvoerder van de Waalwijkers.

Meulensteen stond al langere tijd in de belangstelling van Vitesse, maar nu lijkt de overstap zo goed als rond. VI meldt dat centrale verdediger donderdag enkel nog gekeurd moet worden in Arnhem. Hij gaat een meerjarig contract tekenen in het GelreDome. Meulensteen is na de Haïtiaanse rechtsback Carlens Arcus de tweede versterking voor Vitesse. Door het vertrek van Eli Dasa, Riechedly Bazoer, Danilho Doekhi en Jacob Rasmussen hadden de Arnhemmers dringend versterking nodig in het hart van de defensie.

De 22-jarige aanvoerder gaat RKC na 4,5 jaar verlaten. Hij maakte een promotie mee in Waalwijk en had een groot aandeel in de knappe prestatie van zijn werkgever afgelopen seizoen. De Waalwijkers eindigden namelijk op de tiende plaats in de Eredivisie. Meulensteen speelde 32 wedstrijden, waarin hij tweemaal wist te scoren. De centrale verdediger staat nog twee jaar onder contract in het Mandemakers Stadion.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!