Transfernieuws

'Arsenal schakelt na mislopen Raphina: niet Gakpo, maar Lang in beeld'

'Arsenal schakelt na mislopen Raphina: niet Gakpo, maar Lang in beeld'

30-06-2022 11:18
2

Raphina is hard op weg naar Chelsea en dus schakelt Arsenal door naar plan B. Dat leek lange tijd PSV'er Cody Gakpo te zijn, maar volgens El Mundo Deportivo is Noa Lang in beeld.

Een aantal weken geleden werd Gakpo met een overgang naar de Engelse grootmacht in verband gebracht, maar uiteindelijk kozen de Londenaren ervoor om zich te focussen op de komst van Raphina van Leeds United. De Braziliaan lijkt nu echter naar Chelsea te vertrekken, waardoor Mikel Arteta en co. moeten doorschakelen naar plan B.

El Mundo Deportivo meldt dat niet Gakpo, maar Lang in beeld is bij de Londense topclub. De aanvaller van Club Brugge leek lang op weg naar AC Milan, maar het is al een tijdje stil rondom die transfer. De Bruggelingen zouden willen meewerken aan een transfer naar Arsenal en verlangen ongeveer dertig miljoen euro voor Lang.

Gakpo is misschien niet meer in beeld bij Arsenal, maar de aanvaller is wel in beeld bij Leeds als opvolger van Raphina. PSV verlangt naar verluidt meer dan veertig miljoen euro voor de jeugdexponent. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!