Transfernieuws

Voetbal International: Utrecht lijkt te gaan stunten met komst Bas Dost

Voetbal International: Utrecht lijkt te gaan stunten met komst Bas Dost

30-06-2022 11:00

Bas Dost is hard op weg naar een terugkeer in de Eredivisie. Voetbal International meldt dat FC Utrecht dicht bij een akkoord is met de boomlange spits. Dost is transfervrij nadat zijn contract bij Club Brugge deze zomer afliep. 

Het werd al eerder bekend dat Dost op de radar stond bij Utrecht. Er zouden echter ook een aantal Bundesliga-clubs op het vinkentouw zitten voor de achttienvoudig Oranje-international. Ook werd er gesproken met oude liefde FC Emmen en werd de aanvaller gelinkt aan Feyenoord. De Domstedelingen lijken nu aan het langste eind te trekken.

Utrecht hoopt de 33-jarige spits snel definitief aan zich te binden. Dost moet trainer Henk Fraser de nodige extra mogelijkheden gaan geven in de aanval. Eerder werd ook Daishwan Redan al gehaald.

Naast Redan en Dost wil Utrecht ook Nordin Ambrabat overnemen van AEK Athene. De oud-Eredivisionist heeft wel oren naar een terugkeer in Nederland, maar AEK lijkt niet mee te willen werken. Amrabat heeft nog een contract voor één seizoen in Griekenland.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!