Nieuws

De Mos benieuwd naar PSV-aankopen: Is hij wel zo goed als iedereen zegt?''

De Mos benieuwd naar PSV-aankopen: "Is hij wel zo goed als iedereen zegt?''

30-06-2022 09:18

PSV roert zich deze zomer flink op de transfermarkt. Aad de Mos is erg benieuwd hoe de nieuwe aankopen Walter Benítez en Ki-Jana Hoever het gaan doen en licht de teruggekeerde Derrick Luckassen uit.

De Mos heeft zijn vraagtekens bij Benítez, die transfervrij werd opgehaald bij OGC Nice door de Eindhovenaren. "Ik ben benieuwd naar die keeper, is hij wel zo goed als iedereen zegt? Waarom is hij zo lang bij Nice gebleven, als hij zo goed is, waarom is hij niet eerder naar een andere ploeg gegaan?", aldus De Mos in de podcast Twee Viertje. "Ik wel eens zien of hij in het rijtje kan komen met Gomez, Van Breukelen en Jan Van Beveren."

Ook Hoever heeft de aandacht van De Mos. "Het is wel een groot talent, ook bij de Oranje vertegenwoordigende elftallen. Hij heeft het dan niet kunnen maken bij Liverpool en bij The Wolves. Maar ik denk dat hij potentie heeft en ben er benieuwd naar", aldus de oud-trainer onder meer Ajax en PSV.

Tot slot ligt De Mos nog een speler uit waar hij op zal gaan letten. "Ik ben wel benieuwd hoe Luckassen het gaat doen bij PSV, als hij mag blijven van Van Nistelrooij. Ik vond hem bij Anderlecht ook al heel goed, toen hij werd uitgeleend.”

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!