Transfernieuws

'Feyenoord op vinkentouw voor oude bekende Chong: gesprekken in aantocht'

'Feyenoord op vinkentouw voor oude bekende Chong: gesprekken in aantocht'

29-06-2022 22:23 Laatste update: 22:37
6

Feyenoord is geïnteresseerd in voormalig jeugdspeler Tahith Chong, meldt 1908nl. De middenvelder annex aanvaller staat onder contract bij Manchester United, maar werd de afgelopen seizoenen veelvuldig verhuurd.

Chong speelde in de jeugdopleiding van de Rotterdammers. In 2016 liet de technicus Feyenoord achter zich voor een avontuur bij Manchester United. Dat werd geen onverdeeld succes. Ondanks dat Chong al wel debuteerde in de hoofdmacht, werd hij de laatste jaren verhuurd aan Werder Bremen, Club Brugge en Birmingham City. Deze zomer sluit Chong weer aan bij United, maar of Erik ten Hag het in hem ziet, is onbekend.

Feyenoord zou willen toeslaan en hem naar De Kuip willen halen. De gesprekken zouden al in aantocht zijn. Chong heeft nog een contract tot medio 2023 bij de Engelse grootmacht. Zijn marktwaarde ligt rond de 3,5 miljoen euro.

Er worden meerdere aanvallers gelinkt aan een overstap naar de nummer drie van de Eredivisie. Naast Chong zouden ook Wilfried Gnonto en Calvin Stengs in beeld zijn bij de Rotterdammers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!