Transfernieuws

'Transferzomer United  op gang: na Malacia-deal kan ook Ajax rekenen op belletje'

'Transferzomer United op gang: na Malacia-deal kan ook Ajax rekenen op belletje'

29-06-2022 17:29

Manchester United lijkt deal voor deal de selectie voor komend seizoen op orde te willen krijgen. Nadat Erik ten Hag en co. de transfer van Tyrell Malacia hebben afgerond, zal Ajax worden benaderd voor Lisandro Martínez.

Martínez staat er goed op bij de Premier League-top. Eerder deze week bracht Arsenal een tweede bod uit op de Argentijns international, maar United wil zijn komst niet opgeven. Dat meldt het Engelse The Times. Als de transfer van Tyrell Malacia in kannen en kruiken is, zullen The Mancunians zich gaan mengen in de strijd om de Ajacied. Ook de transfer van Frenkie de Jong moet ondertussen worden afgerond.

Ajax mikt op een bedrag van rond de veertig à vijftig miljoen euro voor Martínez. United zou deze zomer rond de 140 miljoen euro uit mogen geven op de transfermarkt. Het is onbekend hoe ver de Engelse grootmacht wil en kan gaan voor de centrale verdediger. Een groot deel van het budget zal immers aan De Jong worden uitgegeven: naar verluidt 65 miljoen euro vast en 20 miljoen euro aan bonussen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!