Nieuws

United-supporters lovend over Malacia: 'Great business for a young star'

United-supporters lovend over Malacia: 'Great business for a young star'

29-06-2022 15:43 Laatste update: 15:52
5

Manchester United ligt op pole position in de strijd om de handtekening van Tyrell Malacia. De Feyenoorder leek lange tijd op weg naar het Olympique Lyon van Peter Bosz, maar gaat naar alle waarschijnlijkheid zijn debuut in de Premier League maken onder het bewind Erik ten Hag. De voormalig trainer van Ajax zou zijn selectie graag versterken met de Oranje-international, maar hoe denken de Britse supporters over een mogelijke overstap van Malacia naar The Mancunians?

De Telegraaf meldde woensdagochtend dat Manchester United vijftien miljoen euro wil betalen voor Malacia, via bonussen kan dat bedrag tot zeventien miljoen euro oplopen. De ochtendkrant schrijft dat Ten Hag als trainer van Ajax al gecharmeerd was van de Oranje-international, maar dat hij het destijds niet aandurfde om de linkervleugelverdediger te verleiden tot een transfer naar de aartsrivaal. 'Sterker zelfs, hij vond het verstandig om de oer-Rotterdammer van 'Zuid' niet te polsen voor gesprekken over een transfer', klinkt het.

De deal lijkt in kannen en kruiken en dat levert uiteraard reacties op in Engeland. De achterban van Manchester United is over het algemeen erg kritisch op het transferbeleid van de Britse grootmacht, maar lijkt met de aanstaande transfer van Malacia vrede te hebben. De Twitter-reacties van de supporters van The Mancunians zijn uitermate positief en het vertrouwen in de 22-jarige back is groot. 'Man United fans who watched the Europa Conference League final would be licking their lips, schrijft supporter Daniel Koranteng.

Fanplatform manutd.ca citeert de volgende uitspraak van een supporter: 'This happened so fast I feel like I have whiplash. Great business for a young star.' Een andere fan die United een warm hart toedraagt schrijft 'We are now moving in the right direction.' Deze positieve reacties kan Malacia in ieder geval al in zijn broekzak steken!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!