Transfernieuws

'Galtier en nieuwe PSG-technisch directeur voeren gesprekken met 'prioriteit''

'Galtier en nieuwe PSG-technisch directeur voeren gesprekken met 'prioriteit''

29-06-2022 14:57 Laatste update: 15:01

Renato Sanches is één van de grote prioriteiten voor Paris Saint-Germain in de aanstaande transferwindow. De smaakmaker op het Lille OSC-middenveld moet naar het Parc des Princes komen. Daardoor lonkt een samenwerking met een coach waar hij eerder uiterst succesvol mee was.

Het is inmiddels zo goed als zeker dat Christophe Galtier de opvolger wordt van Mauricio Pochettino bij PSG. De Franse oefenmeester werkte eerder met veel succes samen met de Portugese middenvelder: in het seizoen 2020/21 kroonde zij zich tot winnaar van de Ligue 1. Zowel met Lille als met de speler zelf worden inmiddels gesprekken gevoerd door Galtier en de onlangs aangestelde technisch directeur Luis Campos, zo verzekert transferspecialist Fabrizio Romano.

Eerder wist Le Parisien al te melden dat Paris Saint-Germain bereid zou zijn om tien miljoen euro neer te tellen om het nog één jaar doorlopende contract van de spelverdeler af te kopen. Daarnaast zingt de naam van Sanches al maanden rond bij AC Milan. Zo waren de Rossoneri in januari al dicht bij de komst van de international, maar lukte het de latere Italiaanse kampioen niet om tot overeenstemming met Lille te komen. Ondanks verwoede pogingen hem te contracteren, lijkt AC Milan achter het net te vissen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!