Nieuws

'West Ham United mengt zich in strijd met Ajax om handtekening van AZ-captain'

'West Ham United mengt zich in strijd met Ajax om handtekening van AZ-captain'

29-06-2022 14:47 Laatste update: 17:49

Ajax krijgt in de strijd om de handtekening om Owen Wijndal concurrentie van West Ham United, zo meldt The Athletic. De linksback van AZ beschikt volgens diverse media over een transferclausule van tien miljoen euro in zijn contract.

Manager David Moyes is gecharmeerd van de linkervleugelverdediger, maar Wijndal is niet de enige op zijn verlanglijstje. De naam van David Raum, wingback bij TSG Hoffenheim, staat ook op nominatie om naar The Hammers te vertrekken, weet het Britse voetbalplatform. Door de zevende plaats in het afgelopen seizoen wist West Ham United zich te verzekeren van Conference League-voetbal. Met de Alkmaarders speelt Wijndal eveneens in het derde toernooi van Europa.

Onlangs verlengde Wijndal nog zijn contract bij AZ tot medio 2024. Bij die onderhandelingen zou de international afspraken hebben gemaakt over een eventuele transfer. De Telegraaf berichtte onlangs dat Ajax geen problemen heeft met de transfersom voor de linkspoot, maar tegen de salariseisen aanhikt. Het kapitaalkrachtigere West Ham United zou hier minder moeite mee hebben.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!