Transfernieuws

'Premier League lonkt voor Malacia: Feyenoorder zo goed als rond met United'

'Premier League lonkt voor Malacia: Feyenoorder zo goed als rond met United'

29-06-2022 12:54 Laatste update: 12:55

Tyrell Malacia zal naar alle verwachting snel tekenen bij Manchester United. De linksback is op wat details na helemaal akkoord met de Engelse grootmacht, meldt Voetbal International.

Malacia leek hard op weg naar het Olympique Lyon van trainer Peter Bosz. United meldde zich echter ook bij Feyenoord en was bereidt meer de betalen dan de Fransen. Door het feit dat Lyon geen akkoord met de Rotterdammers wist te bereiken, lijkt de deal voor hun neus weggekaapt te worden.

Op Old Trafford zal Malacia samen gaan werken met Erik ten Hag. De nieuwe manager van The Red Devils is erg gecharmeerd van de linksback en wilde volgens de geruchten ook in zijn Ajax-tijd een poging wagen voor de Rotterdammer. Malacia maakt al jaren deel uit van de Feyenoord-selectie en speelde uiteindelijk 136 wedstrijden voor De Stadionclub. Naar verluidt levert Malacia zo'n vijftien miljoen euro exclusief bonussen op voor Feyenoord.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!