Nieuws

Oud-speler van Real Madrid en PSG gaat aan de slag bij Turkse promovendus

Oud-speler van Real Madrid en PSG gaat aan de slag bij Turkse promovendus

29-06-2022 12:08 Laatste update: 12:14

Jesé Rodríguez vervolgt zijn loopbaan bij het Turkse Ankaragücü. De oud-speler van onder meer Real Madrid en Paris-Saint-Germain tekent voor een jaar met een optie voor nog een seizoen.

Jesé liep bij Las Palmas uit zijn contract en kon transfervrij de overstap maken naar een andere club. De aanvaller kiest voor een avontuur bij promovendus Ankaragücü. Bij Las Palmas was Jesé een vaste basisspeler. Op het tweede niveau van Spanje kwam hij het afgelopen seizoen elf keer tot scoren in 39 wedstrijden voor de club.

Jesé is vooral bekend door zijn periode bij Real Madrid, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep. In 2011 debuteerde hij voor de Champions League-winnar van het afgelopen seizoen. In vijf seizoenen kwam hij tot 63 duels en 13 doelpunten voor Real. Jesé trok daarna naar Paris-Saint-Germain en speelde daar totdat hij in 2021 de overstap maakte naar Las Palmas.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!