Nieuws

'Gnabry weigert contract te verlengen: Bayern denkt aan zware consequenties'

'Gnabry weigert contract te verlengen: Bayern denkt aan zware consequenties'

29-06-2022 11:21 Laatste update: 21:57

Bayern München is van plan harde maatregelen te treffen als Serge Gnabry besluit zijn contract niet te verlengen. De aanvaller zal komend seizoen genoegen moeten nemen met een plek op de tribune, meldt Kicker.

Gnabry ligt tot 2023 vast in Duitsland en wil vooralsnog zijn contract niet verlengen. De aanvaller lijkt volgend jaar transfervrij de deur uit te willen lopen, zodat hij een hoger salaris kan vragen aan zijn toekomstige werkgever. Bayern heeft echter geen zin in een heel gedoe en zal met consequenties komen. Volgens Kicker zal Gnabry komend seizoen geen minuten maken als de situatie zo blijft.

De Duitse international is sinds 2017 actief bij Bayern, dat hem eerst een seizoen huurde van TSG Hoffenheim voordat het hem definitief overnam. In totaal kwam Gnabry tot 122 wedstrijden voor de Duitse landskampioen, waarin hij 46 keer trefzeker was.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!